• 042 241 196
  • Zagrebačka 87, Varaždin

Sustavi specijalne namjene i proizvodne linije

U mogućnosti smo za vas projektirati i izraditi Print & Apply sustave rađene po specijalnim specifikacijama. Kompletne proizvodne linije, punilice, čepilice, konvejere i verifikatore.


Dvostrano etiketiranje ambalaže u obliku "pasje kućice". Donja etiketirka nanosi etiketu na podnicu, a gornja etiketira krov i presavija preko ruba na drugu plohu krova.


Dvostrano bočno etiketiranje krema. Prva etiketirka lijepi desnu stranu, a druga lijevu, uz mogućnost nadogradnje s trećom etiketirkom za lijepljenje poklopca.


Stroj za automatsko sklapanje i umetanje balzama za usne. Linija sastavlja balzam iz tri plastična segmenta, te odvodi gotov proizvod do kutije.

 

Linija za pakiranje i umetanje u kutije instant kave. Linija se sastoji od kartonirke za formiranje kutija i konvejera, koji kutiju vodi do umetanja pojedinačnih pakiranja instant vrećica kave. Nakon toga kutija ulazi u zatvaračicu, te putuje do apliciranja etike s barkodom. Proces završava verifikacijom barkoda na kutiji.

 

Linija za ručno pakiranje kutija prilagođena radu za osobe s invaliditetom. Sastoji se od konvejera od 6 metara koji se putem plc-a automatikom podiže na željenu visinu. Brzina je putem frekventnog regulatora podesiva do 30m/s.

 

Poluautomatsko etiketiranje snopa detonatora. Sastoji se od 64 bitnog industrijskog printera za barkodove, seta valjaka za obljepljivanje, te plc-a za povezivanje signala senzora sa automatikom.
Nakon ispisa etikete s barkodom, operater umeće snop detonatora izmeđju valjaka i time aktivira senzor koji vrši spajanje valjaka i obljepljuje snop detonatora.

 

Linija za čeono etiketiranje staklenki, specijalno izrađena zbog malog razmaka između zbirnih paketa.
Sastoji se od 32 bitnog printera za barkodove, posebno izrađenog aplikatora, te plc-a za povezivanje senzora sa pneumatikom i automatikom.


Dvostrano bočno etiketiranje posuda za sladoled.
Prva etiketirka uzima posude iz magazina i etiketira lijevu stranu, nakon toga druga etiketirka
odrađuje etiketiranje desne strane i vraća ju natrag u magazin, koji vodi do automatskog punjenja sa sladoledom.

 

Automatsko postrojenje koje se sastoji od kartonirke za formiranje kutija i sklopa za punjenje kutija sa štapićima za uho, što vodi do automatskog apliciranja etikete s barkodom i verifikacije putem industrijskog skenera.

 

Linija za punjenje i stavljanje čepova na bocu razrjeđivača za boju.
Stroj uzima prazne boce iz magazina, te vrši punjenje. Nakon toga boca dolazi do čepilice koja iz drugog magazina uzima čepove i nanosi ih na bocu koju hermetički zatvara.

 

Linija za ručno pakiranje kutija prilagođena radu za osobe s invaliditetom. Sastoji se od dva povezana konvejera od 3 metra, koji se putem plc-a automatikom podižu na željenu visinu. Brzina je putem frekventnog regulatora podesiva do 30m/s.

 

Linija za automatsko obilježavanje pojedinačnih proizvoda sa gornje strane, prilagođena za rad osoba s invaliditetom. Sastoji se od konvejera od 1,6 metara koji se putem plc-a automatikom podiže na željenu visinu, a brzina je putem frekventnog regulatora podesiva do 30m/s.

 

Linija za brzo čeono etiketiranje transportnih pakiranja boca izrađena zbog velike brzine etiketiranje (40 pakiranja u minutu) i malog razmaka između paketa.
Sastoji se od 64 bitnog industrijskog printera za barkodove, posebno izrađenog aplikatora, te plc-a za povezivanje senzora s pneumatikom i automatikom.

Obratite nam se s punim povjerenjem i vašim specifičnim projektnim zadatkom kojeg ćemo zajedno riješiti na obostrano zadovoljstvo.

© 2024 CKF - Zagrebačka 87, 42000 Varaždin, Hrvatska | crafted by: BIT CENTAR