• 042 241 196
  • Zagrebačka 87, Varaždin

Printeri

Industrijski printeri vrhunskih performansi namijenjeni za 24-satno korištenje. Robusna konstrukcija, velika brzina i odlična kvaliteta ispisa koju garantiramo uz korištenje našeg originalnog repromaterijala (ribona i etiketa).

Avery Dennison ADTP2 Ecocut

Multifunkcionalan dizajn bez premca omogućava rad kao kod klasičnog printera, a samo jednim dodirom pretvara se u industrijsko, poluautomatsko rješenje za printanje i dispenziranje etiketa.

Avery Dennison - Novexx 64-0x

Velika brzina i besprijekorna kvaliteta otiska sa 300 dpi glavom i brzinama do 400 mm u sekundi svrstava ovaj uređaj u sam vrh ponude industrijskih stolnih printera.
Ekonomičan je i jednostavan za korištenje, iznimno robustan, lako pronalazi svoju poziciju na mjestima gdje je neophodan neprekidan rad u industriji (3 smjene).

Avery Dennison ADTP1

Uređaj je konstruiran da ubrza proces od tiskanja etiketa, skladištenja pravilno obilježenog proizvoda i dopreme proizvoda do kranjeg kupca. Pouzdan, sa brzinom ispisa do 305 mm u sekundi, pruža idealan omjer kvalitete i cijene, a njegov pregledni, višebojni ekran pruža brzu informaciju o statusu printera, potrošnog materijala i ostalog. Moguća je ugradnja RFID modula za enkodiranje RFID etiketa, a bežično spajanje putem opcionalne wi-fi komponente olakšava spajanje i umanjuje potrebu za kabliranjem.

Avery Dennison ADTP2

Ova umanjena verzija ADTP1 printera pruža identične karakteristike u vidu kvalitete otiska i RFID mogućnosti, a same dimenzije čine ga idealnim izborom za skladišta i distribucijske centre sa skučenim prostorima.
Patentirana tehnologija pomicanja linija barkoda kod printanja osigurava čitljivost i omogućava produžen vijek trajanja glave prije izmjene. Sam uređaj dolazi tvornički sa USB-om, ethernet i serijskim portom te postoji dodatna mogućnost ugradnje wi-fi modula za bežićnu komunikaciju.

Avery Dennison - Novexx AP5.x

Uz pouzdanost i kvalitetu izrade, nova generacija printera AP5.x nudi i veliki LCD ekran u boji sa poboljšanim funkcijama upravljanja parametrima te brzu i jednostavnu izmjenu materijala.Također, nudi dvije verzije print modula( ovisno o dimenziji etikete), kompatibilnost te jednostavnu integraciju u već postojeće sisteme. Uređaj je periferijski te pokriva sva moguća područja primjene – od namatanja i rezanja etiketa do dispenziranja.

Avery Dennison 9416XL

Printer je manjih dimenzija te se savršeno uklapa na mjesta sa ograničenim prostorom. Njegova namjena je printanje manjih količina etiketa za deklaracije, pakete, uredske opreme i zalihu robe, a dodatna oprema uključuje ethernet priključak, tastaturu za brzi unos i rezač.

Avery Dennison 9419

Spoj karakteristika velikog stolnog printera s malim dimenzijama ovaj printer čini izvrstan odabir za mjesto u prodaji. Idealan je za tiskanje manjeg broja različitih etiketa, a veliki LCD ekran od 3,5“ omogućava jednostavno korištenje.

Usluge

  • projektiranje kompletnih linija - od punjenja do pakiranja,
  • automatsko obilježavanje pojedinačnih proizvoda, kutija te paleta,
  • verificiranje ispravnosti kodova,
  • prodaja printera, print & apply sustava, etiketirki, terminala, skenera, industrijskih tableta, originalnog repromaterijala i rezervnih dijelova,
  • garancijska i postgarancijska podrška visoko stručnog servisnog tima za nesmetan rad vaše proizvodnje bez zastoja.

SERVISNI TIM NA RASPOLAGANJU 365 DANA U GODINI OD 0 - 24 SATA

Naša najveća vrijednost je servisni tim koji nas je svojom kvalitetom, znanjem i neprocjenjivim dvadesetogodišnjim iskustvom doveo na vodeće mjesto u označavanju proizvoda u industriji u Hrvatskoj.
Visoko educirani stručnjaci s kompetencijama stečenim na brojnim edukacijama i usavršavanjima u inozemstvu, pružaju vam 365 dana u godini od 0-24 sata korisničku podršku koja će osigurati nesmetan rad vaše proizvodnje bez skupih zastoja. Raspolažemo interventnim vozilima opremljenim sofisticiranim, dijagnostičkim i servisnim uređajima te svim potrebnim rezervnim dijelovima.
Posebno naglašavamo dostupnost servisne i savjetodavne podrške našeg principala Weber Bluhm i mogućnost intervencije njihovog europskog mobilnog tima.

© 2024 CKF - Zagrebačka 87, 42000 Varaždin, Hrvatska | crafted by: BIT CENTAR