• 042 241 196
  • Zagrebačka 87, Varaždin

Print & Apply

Printanje i dispenziranje te apliciranje etiketa na proizvod jednostavnije je uz naš asortiman brzih print & apply sustava. Sustavi posjeduju veliku brzinu ispisa i točnost apliciranja etiketa, a u ponudi je više aplikatora (ovisno o mjestu aplikacije). Etikete se mogu aplicirati bez dodira sa proizvodom („blow on“) na bilo koji dio proizvoda, transportne kutije ili paletno obilježavanje.

Weber Legi-Air 4050

Weber Bluhm Legi-Air 4050

Modularna konfiguracija omogućava LA4050 optimalnu prilagodbu na bilo koju poziciju i vrstu apliciranja. LA4050 dolazi sa 20 vrsta aplikatora, primjenjivih u svakoj grani industrijske proizvodnje, te različitim širinama modula za tiskanje: 106 mm, 127 mm i 160 mm, ovisno o dimenzijama same etikete.

Sve verzije LA4050 dolaze sa prihvatom za velike role etiketa i ribona od 1000 metara što omogućuje nesmetan rad tokom cijele smjene i dulje.

Aplikatori

KH Series

Image

CTL Series

Image

PH180 Series

Image

RO90 Series

Image

SW90 Series

Image

HS Series

Image

LN Series

Image

PH250 Series

Image

RO112 Series

Image

TP Series

Image

ENL Series

Image

LWA Series

Image

PR Series

Image

SCI Series

Image

TW90 Series

Image

Usluge

  • projektiranje kompletnih linija - od punjenja do pakiranja,
  • automatsko obilježavanje pojedinačnih proizvoda, kutija te paleta,
  • verificiranje ispravnosti kodova,
  • prodaja printera, print & apply sustava, etiketirki, terminala, skenera, industrijskih tableta, originalnog repromaterijala i rezervnih dijelova,
  • garancijska i postgarancijska podrška visoko stručnog servisnog tima za nesmetan rad vaše proizvodnje bez zastoja.

SERVISNI TIM NA RASPOLAGANJU 365 DANA U GODINI OD 0 - 24 SATA

Naša najveća vrijednost je servisni tim koji nas je svojom kvalitetom, znanjem i neprocjenjivim dvadesetogodišnjim iskustvom doveo na vodeće mjesto u označavanju proizvoda u industriji u Hrvatskoj.
Visoko educirani stručnjaci s kompetencijama stečenim na brojnim edukacijama i usavršavanjima u inozemstvu, pružaju vam 365 dana u godini od 0-24 sata korisničku podršku koja će osigurati nesmetan rad vaše proizvodnje bez skupih zastoja. Raspolažemo interventnim vozilima opremljenim sofisticiranim, dijagnostičkim i servisnim uređajima te svim potrebnim rezervnim dijelovima.
Posebno naglašavamo dostupnost servisne i savjetodavne podrške našeg principala Weber Bluhm i mogućnost intervencije njihovog europskog mobilnog tima.

© 2024 CKF - Zagrebačka 87, 42000 Varaždin, Hrvatska | crafted by: BIT CENTAR